KURUMSAL İLETİŞİM / DUYURULAR

2022 – 2023 TÖDEB Akademi Faaliyet Raporu Yayımlandı!

Kasım 2022’de eğitim ve gelişim faaliyetlerine başlayan TÖDEB Akademi, 2022 – 2023 akademik yılını toplam 121 saat eğitim faaliyeti ile tamamladı.

2022 – 2023 akademik yılı süresince, sektör dinamiklerinde ve mevzuatında yaşanan değişimleri gözeterek eğitim faaliyetlerini yürüttüğü 3 eğitim döneminde toplam 28 katalog eğitim, bir hibrit söyleşi ve 3 Çalıştay ile fintek sektörüne değer katan TÖDEB Akademi’nin tüm bu faaliyetlerine ilişkin detaylı bilgiye 2022 – 2023 TÖDEB Akademi Faaliyet Raporu’ndan ulaşabilirsiniz.

TÖDEB Akademi, 2023 – 2024 akademik yılında da etki ve katkı alanını genişleterek büyümesini sürdürürken nitelikli eğitmen ve paydaş havuzunu da geliştirmeye ve güçlendirmeye devam edecektir.